11.7.10

Suunnitelmien muutos

Eli suunnitelmanahan oli alunperin tehä tuo edellisessä viestissä mainitsema öljyhoito mutta kävikin niin että Piitu tuli taas käymään oulussa niin laitettiinkin hennat päähän kun on ens viikolla kaverin häihin meno, onhan se pakko nuo juurikasvut peittää.
Hain vain nopeasti kaupasta Satva hennaa ja keitini hibiscus teetä sekä lisäsin seokseen paprikaa, hunajaa, sitruunamehua ja pari tippaa laventelin eteeristä öljyä. Hiukset eivät hirmusti siitä tervehtyneet mutta väri on taas eloisampi, sen tummemenemista odotellessa. Mutta ensi viikolla voisi koittaa löytää aikaa hiusten öljyämiseen.
Laitan vielä myöhemmin hennasta raporttia kunhan saan prosessista saadut kuvat itselleni, kun tietenkin menin unohtamaan kameran kotiin :/

Niin ja sitten menin käyttämään hennan irroittamiseen hieman herbinan sensitive hoitoainetta. Koska hiukset pelkästä hennan pesusta rispaantuvat ihan kamalasti kun tavallaan hiekkaa hierotaan päässä joten hoitoaine shampoon siasta on ihan käypä vaihtoehto. Sitten tuntui että taas lähti puolet hiuksista värjäyksen yhteydessä tai no pesussa kun hiuksia ei pahemmin pysty tippumaan kun on hennat ja elmukelmut päässä. Pitäisi jokin ratkaisu keksiä tuohon hiusten tippumiseen kun tuntuu että tämän water-only kauden aikana minulla on lähtenyt enemmän ja vähemmän hiuksia kokoajan, tai no ennen sen aloitusta tuntui että kun hiukset olivat niin takussa että kaikki hiukset irtoaa nyt niitä sitten tippuu muuten vain, pitäisi etsiä keinoja millä saisi vahvuutta hiuksiin, voisin kokeilla ihan näin bloginkin kannalta taas uutta biotiini kuuria. Biotiini edistää hiusten kasvua,vahvistaa ja taisi kynsien lohkeilua/liustottumista estää. Ei olisi pahitteeksi kun tuolla kloori kylvyssä jatkuvasti, kynnet kyllä kasvaa mutta hirmusen hauraat ovat.

Niin no tässä kuvaa uusista henna hiuksista :) tykkään. Latvat edelleen huonossa kunnossa.

1 kommentti:

  1. tykkään blogistasi tosi paljon! keep up the good work

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...